Тайсън Фюри победи Дерек Чисора с технически нокаут е в десетия рунд на титаничната

...
Тайсън Фюри победи Дерек Чисора с технически нокаут е в десетия рунд на титаничната
Коментари Харесай

Фюри отвинти главата на Чисора

Тайсън Фюри победи Дерек Чисора с механически нокаут е в  десетия  рунд  на титаничната борба посред им.

Циганския крал отбрани купата си във версията WBC на тежката категория, а и репутацията на непобеден боксьор на профиринга. 33 победи за Тайсън Фюри, като 24 от тях са с нокаут, оповестява Gong.bg.


След края на срещата Тайсън Фюри сподели обичания си манталитет и стартира да засипва с обиди Олександър Усик, който беше край кръга. Украинецът излезе лице в лице с Циганския крал, само че резервира безмълвие. Накрая въпреки всичко двамата се поздравиха.

ПЪРВИ РУНД: 

Началото на багра стартира с експанзия от Дерек Чисора, който рано притисна Фюри в един от ъглите. Именно Циганския крал обаче вкара първия по-чист удар след дясно кроше в главата на Чисора. Последва страхотна композиция с още няколко удара и ъперкът – Чисора бе разтърсен съществено. Тайсън Фюри продължи да господства през рунда и съумя да вкара още няколко чисти удара.

ВТОРИ РУНД: 

Отново Чисора стартира мощно и този рунд като вкара удар в главата на Фюри. Претедентът съумя да вкара няколко удара в тялото на Циганския крал. Чисора опита да тръгне напред, само че изяде ъперкът и още веднъж бе съществено разтърсен. Той едвам остана на краката си, а Фюри го притисна на важета, където продължи да вкарва чисти удари. За благополучие на Чисора пристигна краят на рудна.

ТРЕТИ РУНД: 

Тайсън Фюри продължи да натиска и вкара няколко крошета в задачата. Той още веднъж натисна съперника си на важетата и вкара няколко удара, в това число и мощен ъперкът, който съществено замая Чисора. Самият кандидат се опита да тръгне напред минута преди края на рунда, само че не съумя да нацели първенеца. Чисора се озова и на земята, само че без нокдаун, защото бе съборен с тяло то Фюри, а не от пряк удар.

ЧЕТВЪРТИ РУНД:

Дерек Чисора стартира с удар в тялото ня Фюри. След това вкара и още един, до момента в който държеше отдалеченост от Циганския крал. Чисора съумя да вкара доста мощно дясно кроше в главата на Фюри, който за първи път от началото на дуела отстъпи обратно. Чисора също понесе някои директни попадения, само че несъмнено не толкоз съществени. Това несъмнено бе най-хубавият рунд на Чисора от началото на дуела.

ПЕТИ РУНД: 

Рундът стартира много по-спокойно, само че Тайсън Фюри още веднъж доминираше и съумя да вкара няколко удара в главата на Чисора. Минута преди края на рунда Циганския крал понесе няколко удара в тялото, само че не потрепна. До края на тази част Фюри съумя да притисне кандидата в ъгъл на кръга, само че не съумя да вкара чиста композиция, с цел да разклати Чисора.

ШЕСТИ РУНД:

Фюри и Чисора си размениха някокло удара от близка отдалеченост, преди съдията да ги раздели, поради клинч. Циганския крал съумя да откри Чисора с дясно кроше, до момента в който кандидатът получи предизвестие за удари зад главата на Фюри. Циганския крал се движеше доста повече и вкарваше комбинации в тялото и лицето на Чисора.

СЕДМИ РУНД:

И тази част стартира с прав десен в задачата за Тайсън Фюри. Все отново, Чисора се опита да тръгне в офанзива и записа прилична композиция в тялото на Циганския крал. Очевидно и двамата забавиха съществено придвижванията си и на няколко пъти бяха разделяни от клинчове от съдията. Без съвсем никакъв екшън в този рунд, сякаш и двамата го използваха, с цел да си отпочинат.

ОСМИ РУНД: 

Тайсън Фюри стартира с отлична композиция. Отново Чисора изглеждаше разтърсен, а дясното му око съвсем се бе затворило. В средата на рунда и двамата си размениха доста мощни и чисти удари, само че сякаш Циганския крал излезе победител от тази замяна. Минута преди края на рунда Фюри продължи да натиска и да вкарва от ден на ден удари в задачата. Чисора беше в ъгъла и понесе няколко ъперкъта преди да тръгне още веднъж самоуверено напред. Фюри се защитаваше като блокира Чисора с ъперкъти. Пореден мощен рунд за първенеца.

ДЕВЕТИ РУНД: 

Дерек Чисора получи доста удари в този мач, само че към момента е на крайници и не е падал в нокдаун нито един път. Деветият рунд още веднъж стартира мощно за Фюри, който господства цялата борба. Минута и тридесет преди края на рунда Чисора бе затворен в ъгъла и понесе композиция от шест удара в тялото. Тайсън Фюри откри съперника си с дясно кроше в средата на кръга и Чисора несъмнено се разклати. Секунди преди края на рунда Циганския крал вкара още няколко мощни удара в главата на Чисора, само че той някак си остана на крайници.

ДЕСЕТИ РУНД:

Сериозни проблеми за Дерек Чисора, който бе предизвестен, че мачът може да бъде пресечен, в случай че продължи да получава доста удари. Без боязън обаче той се хвърли в офанзива рано през рунда. Тайсън Фюри обаче бързо взе нещата в свои ръце и още веднъж притисна кандидата. Чисора не престана да нападна и да търси Фюри, само че без огромен триумф. Шампионът контролираше напълно срещата и вкарваше доста удари. Десет секунди преди края на десетия рунд реферът приключи дуела. Победа с механически нокаут за Фюри!

Източник: Gong.bg
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР